Even voorstellen

Anouk Stroo

Anouk Stroo

Ik ben Anouk Stroo, geboren (1980) en getogen in Den Helder. Als klein meisje zijnde ging ik al met mijn familie mee naar het Helders elftal kijken, ik was 1 van de kinderen die het veld op rende om een handtekening te verzamelen van de prof spelers. Sinds mijn 8e ben ik PSV-fan en zal die wedstrijd in 1991 nooit vergeten. (PSV verloor toen met 2-0 van HE). Heel Den Helder juichte, op 1 na dat was ik. Toen ik aantal jaren geleden gevraagd werd om bij de medische staf te komen, was voor mij de cirkel rond. Ik vind het een enorme eer om het te doen en geniet er elke keer van. Ik ben diegene die het veld oprent als er iets gebeurt.

Babs van der Meer

Babs van der Meer

Ik ben Babs van der Meer, voor mij wordt het de tweede keer dat ik deel uitmaak van de staf van het Helders Elftal. Samen met Peter Kulsdom en René Geus verzorgen wij de kleding, materiaal en zorgen we dat alles klaar staat voor de trainers. Ik zorg voor de koffie ook voor de mensen die tijdens de trainingen komen kijken. We hebben een enthousiaste staf en het is supergaaf om mee samen te werken. Ik kijk uit naar een heel mooi toernooi!

René Geus

René Geus

Ik ben René Geus en ik ben ooit geboren op 6 mei in het jaar 1966 in Den Helder waar ik nog steeds woon. Ik ben opgegroeid in een echt voetbal gezin en de oudste (niet de wijste) van drie broers. De Geuzen zijn aardig bekend in Den Helder. Mijn vader vanwege zijn befaamde harde schot in zijn HRC en HFC Helder tijd. Mijn broers Marcel en Pascal en mijzelf hebben bij die laatste club gespeeld tot het tot een fusie kwam, het huidige FC Den Helder. Mijn broers hebben net iets hoger gevoetbald maar 15 jaar selectie is niet niks. Velen doen dat niet na. Rond mijn 34ste moest ik noodgedwongen stoppen. Het kraakbeen van mijn linkerknie was versleten. (pleintjes basketbal???). Ik heb voor en rond die periode ook nog jeugd getraind maar dat beviel mij op een gegeven moment niet meer. Vervolgens ben ik nog 1 jaar coach geweest van het 2e elftal om daarna elftalbegeleider (teammanager) te zijn. Ben dat nog steeds alleen nu bij FC Den Helder Jo19-1. Veel plezier in en een fantastisch elftal. Bij het Helders Elftal ben ik ongeveer een jaar of 10 actief als materiaalman. Ik doe dit samen met Babs van Veen en Peter Kulsdom. Alles wat bij een elftal komt kijken op het materiële vlak doen wij. Ga dit niet allemaal uitleggen maar in de praktijk zijn we als eerste aanwezig en als laatste weg. Een leuke ervaring was 2 jaar terug in Rotterdam toen wij een geheime oefenwedstrijd speelden tegen de plaatselijke club op het trainingscomplex. Het werd 3-3 en hadden kunnen winnen van Feyenoord. Daarna nog even het mooie stadion bezichtigd en een leuke afsluiting gehad. O ja dat seizoen werd Feyenoord kampioen!!! (op een slof en een oude voetbal schoen). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij de grootste en leukste kringloopwinkel van Den Helder. Een hobby in de zomer is sportvissen aan zee. Ik ben ook een schaakliefhebber en lid van de schaakclub MSC. Zie jullie van de zomer, Groeten, René Geus

SPONSORS

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.